Sijoittaminen 2018-04-13T06:09:43+00:00

SIJOITTAMINEN

HALLINNOINTI

Yksi asuntosijoittamisen kulmakivistä on taitava hallinnointi. Tämä tarkoittaa asunnon pitämistä tarkoituksenmukaisessa kunnossa, sekä toimimista vuokralaisen kanssa. Hallinnoinnilla huolehditaan siitä, että asunnosta saadaan haluttua vuokratuloa.
Kun hankkii sijoitusasunnon, tarkoituksena on saada siitä vuokratuloa. Samalla on hyvin tärkeää muistaa, että vuokralainen on asuntosijoittamisen kannalta yksi tärkeimmistä elementeistä. Lainarahan käytölle vuokralainen on ehdoton edellytys. Vuokralaista on syytä ajatella asiakkaana, jonka viihtyvyys ja asumistarpeiden täyttyminen ovat vuokranantajalle tärkeitä seikkoja.

Tarjoamme asuntosijoittajille kattavaa hallinnointipalvelua:

– Laskutamme vuokrat sekä hoidamme perintätoimet tarvittaessa.
– Toimimme yhteyshenkilönä vuokralaiselle
– Hoidamme yhtiövastikkeiden maksut
– Saat kattavan raportin sijoituksesi kannattavuudesta

OSTAMME

Oletko väsynyt hoitamaan kiinteistöäsi, vai haluatko kenties likvidisoida omaisuuttasi ja muuttaa ulkomaille? Ehkä haluat myydä asuntosi ja asua itse siinä vuokralaisena, täten saat varoja käyttöösi jolla voit toteuttaa unelmiasi. Me ostamme asuntosi nopeasti ja markkinahintaan.

Olemme tällä hetkellä erityisesti kiinnostuneita pienkerrostaloista, kunnolla ei ole väliä, jos rakennusoikeutta on vielä jäljellä se on iso etu.

RAHASTOT

ICON Kiinteistörhastot Oy:n yritysesittely:

Vuonna 2010 perustettu ICON Kiinteistörahastot Oy on yksi Suomen viime vuosien tuottavimmista kiinteistösijoitusrahastoista. Menestyksemme perustuu kehityskohteisiimme. Valitsemme sijoituskohteiksi kiinteistöjä, joiden käyttötarkoituksen muutamme ja kunnostamme uuden veroiseksi. Lisäksi kohteisiimme kuuluu kiinteistöjä, jotka puramme ja rakennamme tilalle uuden sekä tontteja, joihin rakennamme uutta. Rakennamme kohteelle itse lisäarvoa kehittämällä sitä.

Sijoitamme etenkin pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin, sillä näillä alueilla asuntojen kysyntä on taattu. Pääkaupunkiseudulla asuu tällä hetkellä noin 1,4 miljoonaa ihmistä, ja arvioiden mukaan vuoteen 2050 mennessä luku on jo yli 2 miljoonaa.

Rakennamme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita kiinteistöjä, jotka ovat arkkitehtuurisesti kauniita, joissa on miellyttävä asua ja jotka ovat mukavia käyttää. Toimintamme perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja tehokkaisiin toimintatapoihin yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Näin rakennamme parempaa huomista ja käsinkosketeltavaa tuottoa™.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä 010 279 2820 / Havulehto tai info@iconfund.fi

“Tervetuloa asumaan miellyttäviin asuntoihimme!”