wh-invest 2018-04-12T05:23:40+00:00

WH INVEST

Oy WH Invest Ltd on nykyaikainen kiinteistö- ja asuntosijoittamiseen sekä vuokramiseen liittyvien palveluiden tarjoaja. Meillä on yhtiössä yli 20 vuoden kokemuskiinteistösijoittamisesta, kiinteistöjen hallinnasta ja asuntojen vuokrauksesta. Omalla toiminnallamme haluamme olla mukana auttamassa ihmisiä omien tavoitteidensa saavuttamisessa, koskee se sitten oman asunnon vuokrausta tai ostamista, sijoitusasunnon hankkimista taikka jo kertyneen varallisuuden hoitamista.

On kyse sitten oman kiinteistövarallisuuden hoitamisesta tai oman kodin löytäminen, on näissä monta asiaa mitä pitää ottaa huomioon. Asuntosijoittamiseensoveltuvaa asuntoa etsitään usein täysin eri kriteereillä kun oman kodin hankkimista, esim. kun asuntosijoittaja katsoo laskukonetta katsoo oman kodin hankija ulos ikkunasta miten kauniit maisemat ovat. On erittäin surullista ettei kiinteistösijoittaja tai vuokralainen ole tähän mennessä saanut kokonaisvaltaista apua mitä kaikkea pitää huomioida kun ostaa sijoitusasunnon tai mitä vuokrasopimuksessa pitää lukea!

Omalla toiminnallamme haluamme olla mukana auttamassa ihmisiä omien tavoitteidensa saavuttamisessa, koskee se sitten oman asunnon vuokrausta tai ostamista, sijoitusasunnon hankkimista taikka jo kertyneen varallisuuden hoitamista.

Meiltä saat kaiken avun, tuen ja tiedon kaikkiin kiinteistöjä koskeviin asioihin, on se sitten oman asunnon löytäminen, kiinteistö- tai asuntosijoittamisen aloittaminen ja opettelu, tai jo olemmassa olevan varallisuuden hallinnointi, isännöinti, jatkojalostus tai myyminen. Mikäli haluat päästä käsiksi kiinteistöjen hyviin tuottoihin mutta et halua vaivaa itsellesi vuokra-asunnoista, tutustu meidän yhteistyökumppanin iCon kiinteistösijoitusrahastoihin.

Kun otat meidän palvelut käyttöön saat yli 20 vuoden rautaisen kokemuksen käyttöösi, kaikkiin kiinteistö- ja asuntosijoittamiseen sekä vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Konkreetisesti säästät aikaasi, sijoittamisesta tulee helpompaa, löydät paremmat kohteet ja ennen kaikkea saat paremman tuoton itsellesi, eli jää enemmän rahaa lompakkoosi.

Kattavista vuokra-asumiseen sekä asuntosijoittamiseen liittyvistä palveluistamme löydät sopivan ratkaisun itsellesi. Ota yhteyttä sähköpostilla, soittamalla tai tule käymään!

Henkilöstö

“Tervetuloa asumaan miellyttäviin asuntoihimme!”